Экономика стран

К сожалению, большинство людей, которые будут ими затронуты почти весь мир, не будут иметь никакого влияния на результат. Вести Экономика Дайджест иностранной прессы за 14 августа.
Вести Экономика Греции снова придется списывать долги Греция не сможет самостоятельно расплатиться по долгам, и понадобится новая реструктуризация долгов, чтобы спасти страну от банкротства.

Парк Павесьце Seo захаванне вучыць хрысціян ва ўроку ў В'етнаме ў малітве

HTTL Ханой - Больш за 90 мільёнаў людзей ва В'етнаме жывуць у момант шчасце маім жыцці сведкі футбольнай каманды U23 В'етнам прыняў удзел у першай U23 Азіі і дзіўна, што каманда па - ранейшаму вельмі новая з дзіцячай пляцоўкай гэты кантынент , каб дайсці да фіналу і спадзяемся U23 чэмпіянат Азіі. Захаванне веры парку, гэты поспех прыходзіць ад Госпада. То , што хрысціяне ў В'етнаме з'яўляецца сведка выразнага шляху урокаў , якія яны атрымліваюць ад яго урока аб малітве.

Малітва гэта пакланенне згадваецца шмат у Бібліі і ў жыцці хрысціянаў. Сёння мы часта нагадваем шмат маліцца, але, мабыць, гэта было нагадала, колькі адцягненне, павярхоўны зноў адбываецца што пастар Дзік Істман сказаць, што большасць з нас ведае мост наколькі важная малітва, але мы не робім тое, што мы лічым, што вельмі важна. Менавіта таму мы павінны даведацца аб малітве. Парк Павесьце Seo і дыяканы вучаць нас, хрысціяне ў В'етнаме ўрок аб малітве.

У слязах захлынуўся, таму што занадта шчаслівы, калі В'етнам U23 гульцы экстаз, пераўзыходзячы Катар і пайшоў прама ў фінале, раба Божага, дыякана пратэстанцкай царквы метадысцкай Kwang Lim, і цяпер трэнер мужчынскі футбол капітан В'етнам пакорліва сказаў:

«Гэта перамога не мая праца, якая з'яўляецца вынікам любові прыхільнікаў футбола, афіцыйным В'етнамам. Але каханне, любоў, якая можа затым таксама прайшлі добра, як я адчуў ў 2002 годзе (карэйская каманда, што ён быў памочнікам трэнера Парк ў Кубку свету паўфінале). Я проста канцэпцыя, калі перамога не настолькі пыхлівыя , што трэба больш сціплымі. Кожны дзень я малюся за каманду палепшыць. " [1]

Абслугоўванне ў В'етнаме поўнага масцітых дыяканаў прымусілі нас задумацца чынам Ісуса і адтуль, каб абдумаць сваю малітоўнае жыццё. Пачатак і канец дня Ісуса малітва. Ён маліўся, перш чым рабіць нешта, павінен вырашыць, што ён маліўся, каб пераадолець спакусы. Ён маліўся, каб заўсёды жыць жыццём паслушэнства. Яго малітва пасля завяршэння працы і, калі натоўп прывітала, прыціскаючы яго валадарыць, ён не клапаціўся, каб ушанаваць іх, але да лесвіцы пустыні ў адзіночку маліцца. Апосталы былі знаёмыя з яго малітоўнай жыццём, і нават Юда, здраднік ведаў, дзе Ён маліўся, каб прывесці салдат, каб арыштаваць яго. [2]

Як дыякана, Парк Павесьце Seo ведаў, што ён павінен зрабіць, каб дагадзіць Богу, а што лепш для каманды. Як прафесійны трэнер, ён прынёс адданасць і любоў да ўсіх народаў. Дыяканы Парк плакаў, таму што занадта шчаслівы, таму што Бог адказаў на яго малітву і многія чалавек. Яго сляза з в'етнамцаў, колькі эмоцый гэта перашкаджае нават сэрца хрысціян у В'етнаме шмат. Таму што гэта было выклікана іх сэрцы, што толькі робіць жыццё Маліцеся ўваскрасенне.

Слёзы дыяканаў Парк паслаў нам паведамленне. Мы чулі гісторыі пра маленькую вадзе біць вялікую краіну, слабое паражэнне моцнага ў сілу Бога. Але назіраць парк , каб сказаць нам , што мы не слухаем , але прысутнічаем футбольную каманду лічацца ў дрыгве сусветнага футбола, раптам біць горы Азіі і новая пастава. Ён нагадвае мне , і ты, ідзі да U23, або в'етнамскія людзі ведаюць , што яны заўсёды за нас маліцца за іх. Мы любім іх і любім гэтую краіну. Не дазваляйце Парк Павесьце Seo адасобленае малітву для каманды, ён заўсёды быў адзін і той жа хрысціянскае заступніцтва.

Трэнер Парк Павесьце Seo даў нос мільёнаў в'етнамскіх рэзкім занадта шчаслівыя, бо любоў, якую ён распаўсюдзіўся па камандзе і кожнаму; пырснуць ваду, як каханне з'яўляецца коранем, з'яўляецца страх чырвонага толькі мыслення ва ўсім В'етнаме, і гэта зроблена мацней малітвы. З ім на яго каханне, наша каманда гуляла прыгожая, самаадданая, поўная самаадданасць, не здавацца, адступаць або губляць надзею. Калі б мы былі сведкамі цудаў Бог зрабіў, мы адкажам як? Што мы будзем рабіць?

Папытаеце усё і маліцца.

Мы не можам зрабіць лепш для каманды ў малітве. Мы не можам зрабіць лепш, даверыўшы каманду, якую мы любім ў руках Таго, хто любіць Гасподзь і Збаўца Ісус Хрыстос. Парк Павесьце Seo плача, плачуць ад шчасця, плач з-за упартасць каманды, плачце в'етнамскі народ, і зьвяртацца да хрысціян адзінства, жыць сціпла, і мы можам жыць нашы калені, калі на каленях штодзённыя малітвы для ўсіх. Людзі збліжаюцца. Але мы хрысціяне нават заўсёды звязаны адзін з адным, як рука ў нагу з целам. Маліцеся за ўсіх нас палепшыць. Амін`

Існуе адзін фінал U23 В'етнам, і мы не адчувалі слова «правал» на ўсіх. Маліцеся за нашых воінаў: CALM - ДАВЕР - САПРАЎДЫ - разумна - здаровая. Калі вы знаходзіцеся ў Ханоі Прыходзьце ў царкву, маліся, пахварэць за каманду; разам глядзець фінал. Няхай Гасподзь будзе з намі. Вы можаце спытаць, выкажам здагадку, што ёсць дзве каманды любяць Бога і прасіць Яго, Ён пакажа, якая каманда выйграла? Гэта залежыць ад намеру Бога, слова «час» Бога. Можа быць, ён хоча, каб каманда А, няхай гэта будзе каманда B, можа быць, каб даць сама-дзве каманды, можа быць стымулюючым вера для каманды А, няхай гэта будзе каманда B павінен чакаць, Бог ведае загадзя, якая каманда будзе чэмпіёнам. Ён мог бы выкарыстаць перамогу для дасягнення больш вялікай мэты. Як наконт мы молімся, мы молімся аб тым намеры, слова «час» Госпада будуць зробленыя, і каманда будзе гуляць лепшы футбольны матч калі-небудзь. Маліцеся за жыццё кожнага з нас становяцца лепш для Госпада кожны дзень. Амін`

Паведамлення дыяканы Нгуен Чонг Бінь

[1] Мань Vu «трэнер Парк Павесьце Seo Макра падавіўся крыкам занадта шчаслівым», https://thethaovanhoa.vn/bong-da-viet/can-canh-hlv-park-hang-seo-khoc-nghen-ngao мікра-праз-Hanh-Фук-n20180121000437844.htm

[2] Генры і Рычард Blackaby T.Blackaby, «Малітва выявіць» http://duonglinh.cdnvn.com/bai-viet/cn-se-kham-pha-duoc-2789

Калі б мы былі сведкамі цудаў Бог зрабіў, мы адкажам як?
Што мы будзем рабіць?
Вы можаце спытаць, выкажам здагадку, што ёсць дзве каманды любяць Бога і прасіць Яго, Ён пакажа, якая каманда выйграла?
Навигация сайта
Реклама
Панель управления
Календарь новостей
Популярные новости
Информация
Экономика стран www.mp3area.ru © 2005-2016
При копировании материала, ссылка на сайт обязательна.