Экономика стран

К сожалению, большинство людей, которые будут ими затронуты почти весь мир, не будут иметь никакого влияния на результат. Вести Экономика Дайджест иностранной прессы за 14 августа.
Вести Экономика Греции снова придется списывать долги Греция не сможет самостоятельно расплатиться по долгам, и понадобится новая реструктуризация долгов, чтобы спасти страну от банкротства.

Парк диякона Hang Seo вчить християн у В'єтнамі урок про молитву

Hanoi HTTL - Більше 90 мільйонів в'єтнамців живуть у щасливі години свого життя, коли стали свідками футбольної команди U23 у В'єтнамі вперше, беручи участь в Азії U23, і магія полягає в тому, що команда все ще дуже нова. з дитячим майданчиком Континент вийшов у фінал і сподівається виграти азіатський чемпіонат U23. З вірою парку диякона цей успіх приходить від Бога. Що християни у В'єтнамі явно свідчать, це уроки, які вони отримують від нього, урок молитви.

Молитва - це поклоніння Богу, яке дуже багато згадується в Біблії і в житті християн. Сьогодні ми дуже часто згадуємо молитву, але здається, що чим більше згадується, тим більш відверненим і поверхневим є те, що пастор Дік Істман сказав, що більшість з нас знає міст. Наскільки важлива молитва, але ми не робимо те, що вважаємо важливим. Ось чому ми повинні дізнатися про молитву. Та Дікон Парк Hang Сео навчає нас, християни у В'єтнамі уроки про Молитву.

У сльозах, які були задушені щастям, коли В'єтнам U23 грав у екстазі, перевершив Катар і пішов прямо до фіналу, слуга Божий, консул Євангельської Церкви, методист Кванг Лім і тепер тренер Глава в'єтнамської чоловічої футбольної команди смиренно сказав:

«Ця перемога - це не моя робота, а результат футбольної любові вболівальників, в'єтнамських чиновників. Але ця любов і прихильність, ймовірно, минули, як я пережила в 2002 році (корейська команда, що пан Парк є помічником тренера, увійшов до півфіналу чемпіонату світу). Я тільки думаю, що при перемозі ви не повинні бути зарозумілими, але повинні бути скромними. Щодня я все ще молився за те, щоб команда покращилася. " [1]

Служба у В'єтнамі цього поважного диякона змусила нас задуматися над образом Ісуса, і звідти ми споглядаємо молитву. Початок і кінець дня Ісуса завжди молитва. Молившись перед тим, як робити щось, вирішуючи, що робити, Він молиться, щоб подолати спокусу. Він молився завжди жити слухняним. Молившись за роботу і прославлену натовпом, він молився, щоб він прийшов на престол, але прийшов до порожньої сходи, щоб молитися. Апостоли були знайомі з Його молитовним життям, і навіть зрадник Юда знав, де молитва повинна була привести солдатів до арешту Його. [2]

Як дикон, Park Hang Seo знає, що йому доведеться зробити, щоб догодити Богу і що найкраще для команди. Як професійний тренер, він присвятив себе і приніс любов до нації. Парк диякона плакав, тому що він був такий щасливий, що Бог відповів на його молитви і багатьох людей. Скільки його сліз змусило в'єтнамців торкнутися, це навіть потрясло серця в'єтнамських християн. Тому що це нагадує їхні серця, щоб відродити життя молитви.

Сльози сльози Парка надіслали нам повідомлення. Ми чуємо розповіді про малі країни, які перемагають велику націю, слабку, що перемагає сильних Божою силою. Але Дікон Парк хоче сказати нам, що ми не повинні слухати, але ми бачимо команду, яка вважається в трясовій частині світового футболу, раптом перемогла гори Азії і залишається. нова позиція. Він нагадує мені і моїм друзям, нехай U23, або в'єтнамські люди знають, що вони завжди мають нас стояти за молитися за них. Ми любимо їх і любимо цю країну. Не дозволяйте парку Хана Сео урочисто молитися за команду, він завжди має християн молитися.

Тренер Парк Повісити Seo зробив ніс мільйонів в'єтнамських людей гіркий через щастя, внаслідок любові що він розповсюдився через команду та до кожного; спалювання любові до води - корінь, страх почервоніння на в'єтнамській думці, і це зміцнюється молитвою. З такою любов'ю до мене наша команда грала чудово, забута, віддана, не відмовляючись, відступаючи або втрачаючи надію. Якщо ми будемо свідками чудових речей, які Бог зробив, то як ми відповімо? Що ми будемо робити?

Любіть людей і моліться.

Ми не можемо зробити нічого кращого для команди з молитвою. Ми не можемо зробити нічого кращого, довіривши команду, яку ми любимо, в руках Ісуса Люблячого і Спасителя. Парк Hang Seo кричав, кричав від щастя, кричав за стійкість команди, кричав за в'єтнамський народ, і кричав для християн, щоб мати єдність, смирення, і ми можемо тільки жити так коли коліна на колінах щоденно Моліться за всіх. Люди близькі один до одного. Що стосується нас, то християни все більше і більше змушені залишатися разом, як ноги і руки в одному тілі. Моліться, щоб усі ми поліпшилися. Амінь!

Є фінал U23 В'єтнаму, і ми взагалі не відчуваємо слова "невдачі". Моліться за наших воїнів: BINH BINH - САМОПІДРОДЖЕННЯ - ТОЧНІСТЬ - ВТРАТА - ЗДОРОВЕ ЗДОРОВ'Я. Якщо ви знаходитесь в Ханої, приходьте до церкви, моліться, підбадьорюйте команду; Давайте побачимо цей фінал разом. Нехай Господь буде з нами. Ви можете запитати, чи є дві команди, які люблять Бога, і запитують Його, хто він переможе? Це залежить від Господнього наміру, "часу" Господа. Може бути, він хоче команди А, може бути, команда B, можливо, щоб дозволити самостійності двох команд, може бути, виклик вірі для команди А, може бути, команда B повинна більше чекати, Бог знає, яка команда переможе. Можливо, Він використовував перемогу для досягнення більшої мети. Коли ми молимося, давайте молитися для цієї мети, слово "час" Господа повинно бути, і команда буде грати кращу футбольну гру коли-небудь. Моліться, щоб наше життя було кращим для Бога кожного дня. Амінь!

Стаття Консул Нгуен Тронг Бінь

[1] Manh Vu, "Крупний план тренера Park Hang Seo задихнувся сльозами через щастя", https://thethaovanhoa.vn/bong-da-viet/can-canh-hlv-park-hang-seo-khoc-nghen-ngao -vi-via-hanh-phuc-n20180121000437844.htm

[2] Генрі Т. Блакабі та Річард Чорнабі, "Молитви відкриють", http://duonglinh.cdnvn.com/bai-viet/cn-se-kham-pha-duoc-2789

Якщо ми будемо свідками чудових речей, які Бог зробив, то як ми відповімо?
Що ми будемо робити?
Ви можете запитати, чи є дві команди, які люблять Бога, і запитують Його, хто він переможе?
Навигация сайта
Реклама
Панель управления
Календарь новостей
Популярные новости
Информация
Экономика стран www.mp3area.ru © 2005-2016
При копировании материала, ссылка на сайт обязательна.